„Miss Bitcoin“ lanserer Celebrity NFT Art Charity Project

„Miss Bitcoin“ lanserer Celebrity NFT Art Charity Project

Mai Fujimotos kryptodonasjonsplattform kalte Kizuna-partnere med blockchain-spillplattformen Enjin for å selge tokeniserte kunstverk av kjendiser.

Crypto-talsmann Mai Fujimoto, også kjent som Miss Bitcoin, har inngått et samarbeid med blockchain-spilløkosystemet Enjin for å lansere den første NFT-veldedigheten i Japan.

I følge et blogginnlegg 18. januar vil prosjektets første Bitcoin Trader initiativ omfatte salg av tokeniserte kunstverk av japanske kjendiser til fordel for DxP. Dette er en ideell organisasjon som støtter unge mennesker med utfordringene som COVID-19-pandemien byr på.

I følge Fujimoto legemliggjør prosjektet det japanske konseptet „Sanpo Yoshi“, den tredobbelte tilfredsstillelsen. Med dette mener vi transaksjoner som er bra for selgeren, bra for kjøperen og bra for samfunnet:

„Når fans kjøper NFT-tegninger tegnet av kunstnere og kjendiser, kan de ikke bare nyte kunsten, men de kan også gi et direkte bidrag til de som trenger det. Jeg tror denne NFT-kampanjen vil gi glede for mange mennesker. Jeg vil Vi vil takke Enjin-teamet og kunstnerne som er enige om å bidra til initiativet. „

Initiativet vil skje via Fujimotos kryptodonasjonsplattform Kizuna. Dette ble grunnlagt i 2017 for å øke bevisstheten om potensialet i blockchain og NFT for vanlig bruk, spesielt i forbindelse med donasjoner til veldedighet.

Kizuna planlegger å samle inn over $ 20.000 på salget

Kjendiser som donerer kunstverk skal snart bli kunngjort

Fujimoto var en tidlig adopterer av Bitcoin-teknologi og har aktivt promotert krypto og blockchain siden 2011. I tillegg til å drive Kizuna, er hun også ambassadør for Binance Charity Foundation og rådgiver for flere selskaper i blockchain-området.

Enjin-plattformen gir verktøy for å integrere blockchain-teknologi i spill og lage NFT-eiendeler som kan brukes i forskjellige spill i Enjin-multiverset. Plattformen kunngjorde nylig planer om å lansere en rekke NFT-er for Atari som en del av en omstart av Kick Off fotballspillserien.