Volume en Trading

Volume is een onderwerp dat de meeste handelaars, vooral nieuwe, niet te erkennen. Het is een belangrijke factor in de markt beweging en een belangrijk onderdeel van veel, zo niet de meeste technische indicatoren. Het volume, het aantal aandelen, veel of tics verhandeld in een dag, sessie, week of maand, is de nummer een manier www.optiesonline.com om te identificeren hoeveel rente er in een troef. Hoe meer volume hoe meer rente en vice versa. Het volume kan worden gebruikt in een aantal manieren, maar de meest effectieve bijdrage is een instrument van bevestiging. Een onderbreking boven de weerstand op hoog volume heeft meer kans van slagen dan een op licht volume. Ook een lange benen doji die in belangrijk artikel combinatie met een hoog volume wordt weergegeven, is meer kans op een keerpunt in de markt dan een die op een laag volume lijkt te zijn. Volume is ook nuttig voor het voorspellen van de markten. In een vorige post sprak ik over de seizoensgebondenheid in de markt en hoe dat van invloed hier kan zijn volume. Als je weet dat een komende seizoen waarschijnlijk meer of minder dan het volume heeft, kunt u uw strategie aan te passen aan te passen.

De meest elementaire vorm van volume-indicator is eenvoudig volume. Eenvoudig volume is een histogram dat verschijnt aan de onderkant of onder de meeste grafieken en is niets meer dan een telling van hoeveel aandelen, partijen of tics werden geruild voor de gekozen instellingen. Dit kan variëren van minuut tot minuut helemaal tot aan http://www.optiesonline.com/anyoption/ maandelijkse gegevens met de meeste kaart brengen pakketten, degenen die toch tellen. Het addertje onder het gras is hier om te weten wat je de handel en hoe het volume wordt geteld voor dat actief. Dingen zoals aandelen, ETF’s en andere effecten worden verkocht in fysieke vorm, zij het elektronisch, zodat het mogelijk is om werkelijke volume tellen. Wanneer u gebruik maken van de volume-indicator voor aandelen, zoals Amazon, Ziehier Facebook en JP Morgan is het tellen van het werkelijke aantal verhandelde aandelen voor die dag. Afhankelijk van welk pakket u gebruikt en hoe je het hebt ingesteld volume van het aantal verhandelde aandelen tijdens de openbare zitting zou kunnen zijn of onder verhandelde aandelen in de pre- en after market sessies. Sommige activa zoals grondstoffen en futures worden verhandeld in partijen, zodat bij de beoordeling van een grafiek van deze prijzen volume wordt geteld op deze manier. Veel kan variëren van dingen zoals honderd ounces goud naar bushels maïs, vaten olie of balen van katoen. Nu, in termen van dingen zoals forex die worden verhandeld rond de klok in een groot aantal vormen is er meestal geen werkelijke volume dat kan worden gevolgd. Sommige platforms hebben geen gegevens voor deze activa te bieden, terwijl anderen kan rekenen op een teek basis, terwijl elke tik een vak vertegenwoordigt en wordt geteld als zodanig. Dit kan nuttig zijn, maar niet zo betrouwbaar als werkelijke volume.

Volume heeft een grote impact op de markt richting.

How To Volume gebruiken als een indicator

Trading volume kan worden gebruikt als een indicator en de trigger voor de handel. De meest gebruikte methoden zijn volume te zoeken pieken in volume en tijd toeneemt. Een piek in volume is gewoon een dag waarop het volume is aanzienlijk hoger dan in voorgaande dagen. Dit wordt veroorzaakt door een breed scala van factoren, maar wijzen op een dag waarop handelaren actief op het kopen en verkopen van de activa. Als de kaars of bar vormde een bearish men dan kun je zeggen dat een hoog volume van de verkopers in de minderheid een laag aantal kopers en duwde de prijzen lager. Hetzelfde geldt in omgekeerde richting, een groene of witte kaars signalen dat een groot aantal kopers geduwd prijzen omhoog. Typisch handelaren een 30 daags voortschrijdend gemiddelde van het volume te volgen en gebruik dat als een filter voor de handel.Alleen spikes die 2, 3 of x keer de 30 daags voortschrijdend gemiddelde volume geteld. Dit soort informatie is beschikbaar op de meeste websites die gegevens en informatie over de beurs, zoals CNBC.com, YahooFinance en MSN Money te houden als je eigen platform of makelaar het niet heeft. Dezelfde methode kan worden gebruikt in een op de langere termijn ook. Als gemiddelde dagvolume was X voor de vorige week en gaat vervolgens langzaam tot 1.5X en 2X na verloop van tijd kun je er zeker van zijn dat er meer belangstelling is het bouwen in het actief en deze kennis toepassen om uw trading beslissingen.

Enkele gedachten over Volume

Ik ben een fan van het volume en andere studies die volume rekening te houden. Prijs actie kan je een fatsoenlijke signaal te geven, maar als de markt zich niet meer achter het dan heeft het een stuk minder kans van slagen Met behulp van het volume is een geweldige manier om te helpen bij het bepalen van de goede bewegingen van de slechte. Nog belangrijker dan het volume dat optreedt op een signaal dag is het volume dat gebeurt op de volgende dag en de volgende. Als een hoog volume blijft dan kun je er zeker van zijn dat de verhuizing zal voortzetten. Het nadeel is dat niet alle activa of zelfs platforms tellen volume op dezelfde manier dus het is belangrijk om te begrijpen wat u zoekt op. Verder, volume, net als alle andere indicatoren, is niet onfeilbaar. Je moet het te gebruiken naast andere indicatoren om het beste van te maken. Daarnaast zijn er tal van grote tools die volume te gebruiken als basis van hun studie, zoals Volume Flow Indicator om zo goed te gebruiken.